Film: Torskerogn
Man kan jo altid få et job i Netto
 
”Hvis alt går galt, kan jeg jo altid få et job i Netto”. Dén holdning er interessant af flere årsager. Først og fremmest er den jo ikke rigtig! Selv om der er mange medarbejdere i Netto. Selv om de er forskellige. Selv om de er unge. Selv om det ikke nødvendigvis er studenterhuen der trykker – så tager Netto altså ikke alle og enhver ind. For man skal faktisk kunne en hel del for at arbejde i Netto. Uanset hvilken position man har, er der ingen tvivl om, at jobindholdet er langt mere komplekst og krævende, end folk tror. Men fordommen eksisterer altså. Og DERFOR er den et godt sted at starte, når man skal arbejde strategisk med at positionere Netto som en attraktiv arbejdsplads.
 
Netto vil have et image som en arbejdsplads, der er kendt for værdier som mangfoldighed, karriereudvikling, kammeratskab, ordnede forhold og ikke mindst udfordrende opgaver, der strækker sig langt ud over vareopfyldning, flaskesortering og kassebetjening. Det altoverskyggende mål er at forbedre Nettos omdømme som discountarbejdsplads – både ved at øge stoltheden internt og skabe omtale, der kan måles og vejes. Og hvad er det så, de rigtige medarbejdere kan i en af landets førende detailvirksomheder? Hvad knytter dem sammen? Fra butikschef til salgsassistenter? Hvad er det, man skal kunne for at blive en succes i Netto?
 
Man skal kunne levere varen. For at kunne levere varen betyder nemlig en hulens bunke ting alt efter hvilket job man sidder i. Det betyder fx, at man er i stand til at få ekspederet sine kunder hurtigt. At man er god til at fylde op på hylderne. At man får bestilt varer hjem i tide. At man får udviklet sine medarbejdere effektivt. Og så videre og så videre. 
Film: Scanner
Buslæskærm på Axeltorv i København
 
Forsiden på Nettos facebookside ved lanceringen
 
Dialog og relation på facebook
Fane på Nettos officelle facebookside
 
Spil på facebook, hvor man skal scanne varer og hjælpe kunder
 
www.netto.dk/job er anker for hele kampagnen.
Vareadskiller i butikken
 
Butikschefseminar
 
 
Butikschefseminar
 
Film- og lydptagelse i Netto på Kongelundsvej
Film- og lydptagelse i Netto på Kongelundsvej
Film- og lydptagelse i Netto på Kongelundsvej
Art Direction: Kasper Sierslev
Copy: Jesper Toldam
Bureau: CoreWorkers
Back to Top